Multimediální centrum Evolve

10.08.2012 16:09

 

10. 8.2012: Již brzy bude s největší pravděpodobností (do konce měsíce srpna) zprovozněno multimediální centrum Evolve Core. Jde o zařízení, které nám velice pomůže při zpracovávání videí natočených na VHS-C kazetkách. Jedná se o multimediální centrum, které bude schopno vstupní tedy analogový signál převést na výstupní digitální  (tedy do DVD kvality) a také budeme schopni toto video přesestříhat (v případě videí již nahraných na VHS kazetách) tak i udělat různé přechody, titulky a pod. Výhodou této digitalizace videa je to, že veškerý natočený materiál se bude dát rozebrat po jednotlivých natočených akcích a pak z něj různě sestavovat libovolné pořady s daným zaměřením např. sportovní akce, výlety, kulturní akce, výstavy a pod. Po zprovoznění tohoto zařízení nás bude čekat ještě mnoho zdlouhavé a titěrné práce ale práce kde vždy budou vidět výsledky a doufejme, že se Vám tzv. zdigitalizované video bude líbit.

Přední pohled na zařízení

 

Zadní pohled na zařízení

 

 

Do zařízení lze vložit HDD od velikosti 250 GB až do velikosti 1TB (HDD není součástí zařízení) naše zařízení HDD již bude obsahovat.

Dále je součástí zařízení: dálkový ovladač, síťový adapter, A/V kabel, Y/U/V kabel, USB kabel, CD-ROM s českým uživatelským manuálem.